Calella presenta Moments de Flors

Prop04CartellMomentsFlors
La mostra que vestirà de primavera la ciutat és la primera vegada que es presenta i tindrà lloc els dies 10 i 11 de maig
L’Ajuntament de Calella ha presentat Moments de Flors, una mostra que es realitzarà per primera vegada a Calella i que durant els dies 10 i 11 de maig escamparà la primavera pels racons més emblemàtics de la ciutat.
L’exposició Concurs de Roses de Catalunya que enguany arriba a la seva 47ena edició i que sempre ha tingut tant bona acollida, ha estat el punt de partida de Moments de Flors i així vestir diferents espais de la ciutat de flors anunciant per tot Calella l’arribada de la primavera i del bon temps amb tot el que això implica.
Com el seu nom indica Moments de Flors es tracta d’una exposició de flors per diferents espais de la ciutat i per jardins públics i privats que tenen un valor especial i que, al llarg dels anys, han estat testimoni de la història de Calella. Espais que, generalment, són tancats i que, tot aprofitant aquesta festa obriran les seves portes per ser admirats i gaudits per tota la ciutadania.
L’alcaldessa Montserrat Candini ha explicat que “aquesta idea d’ampliar l’exposició de Concurs de Roses de Catalunya a Moments de Flors es va començar a gestar l’any passat per oferir a la ciutadania la possibilitat de poder conèixer i gaudir dels jardins i del patrimoni més íntim de la ciutat, ja que hi ha molta història per explicar”. “Cal socialitzar el patrimoni i la cultura, ja que si la gent coneix el patrimoni del lloc on viu es contribueix a que se’l sentin més seu i més proper”. D’aquesta manera, els llocs triats són espais emblemàtics de Calella, públics i de privats, en concret, tres cases particulars. L’alcaldessa ha volgut també “agrair totes les parts que s’han implicat en Moments de Flors per fer possible que durant dos dies Calella es vesteixi de primavera i, molt especialment, als jardiners i als propietaris particulars que permetran l’accés dels visitants a les seves cases.” Finalment l’alcaldessa de Calella ha afegit que “aquesta és la primera edició de Moments de Flors però que s’està preparant amb molta il·lusió i que s’espera que tingui tan bona acollida que sigui la primera de moltes edicions posteriors”.
La inauguració de Moments de Flors tindrà lloc el dissabte 10 de maig, a les 17h, al claustre de l’Escola Pia i els espais que es vestiran durant dos dies de flors, música i sentiments són:

1. El Claustre de l’Escola Pia (c/ Sant Pere, 120). 47a Exposició de concurs de Roses de Catalunya.  Núria Grima (violí i piano). Dissabte de 17.30 a 19.00h.

2. Pati museu Arxiu Municipal Josep Ma. Codina i Bagué (c/Escoles Pies, 36)

3. Far de Calella. JK Narzekian (saxos) i  Pep Romaguera (guitarra). Diumenge de 12.00 a 13.30

4. Pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça (c/ Església, 1)

5. Capella de sant Quirze i santa Julita. (c/Francesc Bartrina, 20)

Núria Grima (violí i piano) Diumenge de18.00 a 19.30 h

6.Can  Rossend Llobet (c/Anselm Clavé, 98-100)

7.Can Batrina(c/Francesc Bartrina, 18-20)

8. Can Saula(c/Església, 148)

L’entrada a tots els espais serà lliure i gratuïta.

 

http://www.calella.cat

Leave a Comment