L’últim programa de la temporada de El Jardí de Carles Herrera de 8tv.

8tvel jardiL’últim programa de El Jardí de Carles Herrera per 8tv, el proper dimecres, 17 de juliol, a les 16,30, programa dedicat al mon de la jardineria que en aquesta ocasió contarà com a convidat amb el Director de l’Institut Botànic de Barcelona en Josep Mª Montserrat i en Xavier Lloveras professor d’art floral i florista i Campió de Catalunya, d’Espanya i participant de la Copa del Mon d’art floral. Que  realitzarà, al llarg del programa, diversos treballs d’art floral, parlaren de les gramínies, anirem de compres al centre de jardineria La Noguera. De la ma de l’Elisenda Camps visitarem  el Jardí Botànic de Barcelona  i es respondrà totes aquelles consultes i dubtes que facin arribar els telespectadors.  A mes dels consells pràctics a  “Idees” es facilitaran idees molts practiques i econòmiques per que els telespectadors les puguin aplicar a la terrassa, balcó o jardí sense cap mena de problema i per últim a la secció dedicada a les novetats a on ens mostraran diverses novetats al voltant de la jardineria, l’art floral i els seus complements.

Aquest serà l’últim programa de El Jardí de Carles Herrera que s’emetrà aquesta temporada i que s’acomiada amb una molt bona audiència.

Recordeu que el programa també s’emet en repetició els diumenges a les 11,30 i en directe per Internet a traves de la web de 8tv.

També us podeu baixar tots el programes emesos entrant a la nostre web:  www.eljardidecarlesherrera.com  i en el Canal Youtube posant El Jardí de Carles Herrera.

Ens podeu seguir a traves del Twuitter @HerreraCarles  i del Facebook https://www.facebook.com/ElJardiDeCarlesHerrera

Entreu participeu i clickeu “Me gusta”!! a mes de convidar als vostres contactes. Gracies!!

Leave a Comment