Recordeu, avui a les 16,30 nou programa de El Jardí de Carles Herrera a 8tv.

image001
Avui dimecres, 12 de juny, a les 16,30, nou programa de El Jardí de Carles Herrera per 8tv. Programa dedicat al mon de la jardineria que contarà amb la presencia  de la Rosa Valls, directora de l’escola d’art floral  “Rosa Valls Formació”, que realitzarà diversos treballs d’art floral, al llarg del programa, parlarem de plantes per penjar, anirem de compres al centre de jardineria Artiflora, de la ma de l’Elisenda Camps visitarem el Jardi de Santa Clotilde de Lloret de Mar  i respondrem a totes aquelles consultes i dubtes que facin arribar els telespectadors.

  A mes dels consells pràctics a  “Idees” es facilitaran idees molts practiques i econòmiques per que els telespectadors les puguin aplicar a la terrassa, balcó o jardí sense cap mena de problema i per últim a la secció dedicada a les novetats ens mostraran diverses novetats al voltant de la jardineria, l’art floral i els seus complements.
Recordeu que el programa també s’emet en repetició els diumenges a les 12,00 i en directe, tots dos dies, per Internet a traves de la web de 8tv.

Leave a Comment